Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Koszyk:
Towary 0
Wartość 0.00 Zł
  • +48 733 562 561
  • sklep@elite-product.com

Olej z czarnuszki

 
(0) |

Stara cena: 0.00 Zł
53.00 Zł

Tymczasowo niedostępny

  • Olej z czarnuszki, albo jeszcze nazywany jak "olej z czarnego kminku" jest wyjątkowym olejkiem naturalnym, znanym jeszcze w starożytnym Egipcie, gdzie był nazywany "złotem faraonów". Ten olej ma wyjątkowe właściwości lecznicze. Badania naukowe potwierdzają, że olej z czarnego kminku pomaga przy alergiach, łagodzi objawy takich schorzeń. Także ma wyjątkowe właściwości lecznicze przy wrzodach, innych schorzeniach żołądkowych. W kosmetyce często jest stosowany jako środek przeciwłupieżowy. Także jest cudownym sposobem na pozbycie się trądziku! W kuchni ten cudowny olejek może być stosowany na zimno, gdyż podczas obróbce termicznej traci najważniejsze zdrowotne właściwości. Może być stosowany jako dodatek do zup, sosów, sałatek, twarogów, kasz itp. Ma przyjemny korzenny smak.
  • Komentarze
Certyfikaty
Dostawa
od 10,50 zł
od 17 zł
od 4,50 zł
Płatność
Kontakty
  • +48 733 562 561
  • sklep@elite-product.com